De nieuwe generatie Zeeuwse reclamemakers

Frederiksstraat 11
4471 AP Wolphaartsdijk
T 0113 769 011
info@artgoes.nl

 

Klanten verleiden
zintuigen laten
prikkelen!

POS materiaal (Point of Sale)

Klanten verleiden met doordacht instore marketingmateriaal.

Als retailer of brandowner sta je voor een flinke uitdaging om de bezoeker in jouw winkel te verleiden, POS materiaal is de oplossing. In het tijdperk van online winkelen valt het niet altijd mee om klanten uit te nodigen tot een bezoek aan jouw verkooppunt. En als jouw potentiële klanten je winkel dan bezoeken, wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat zij jouw merk(en) optimaal beleven.

Creëer sfeer en speel in op de actualiteit.

Wanneer je een bezoeker hebt in jouw winkel, dan wil je dat de gast een exceptionele sfeer ervaart waarbij de zintuigen geprikkeld worden en waarbinnen klanten op een aangename manier verleid worden om een aankoop te doen. Daarnaast is het zaak om direct in te kunnen spelen op de actualiteit en snel te kunnen wisselen van uitstraling. Bijvoorbeeld bij het wisselen van de seizoenen. Daarvoor is samenwerking met betrouwbare partners, die thuis zijn in jouw wereld en je uitstekend kunnen adviseren op het gebied van POS materiaal, van groot belang.

Haal meer uit je marketingbudget met POS materiaal.

Van alle bedrijven die instore POS-materiaal kunnen leveren, zijn er maar weinig die je goed kunnen adviseren en inspireren. We gaan graag met onze Retail klanten om de tafel, om te bespreken hoe we hun producten zo effectief mogelijk kunnen presenteren door middel van pakkende POS materialen. Voorbeelden van POS materialen zijn prijs- of actiekaarten, posters, banners, gevelborden, lichtbakreclame, toonbankdisplays, akoestische panelen, maar ook om zelfklevend, magnetisch of fotografisch materiaal op grootformaat etc. Maar ook beursstand en beurswanden behoren tot deze categorie van marketingmaterialen. Uiteraard dragen alle POS-uitingen jouw logo en huisstijl.

Wat kunnen wij voor jou betekenen op het gebied van POS?

Op het gebied van POS materiaal kan Art & D-Sign je op verschillende vlakken van dienst zijn, we hebben een aantal van de mogelijkheden voor POS op een rijtje gezet:

 • Een compleet assortiment marketingmiddelen.
 • Kleine en grotere aantallen.
 • Maatwerk voor elke vestiging.
 • Eén partij voor al uw materiaal.
 • Levering direct aan uw filialen.
 • Montage in de winkels.
 • Deskundig (product)advies.

Klanten verleiden met de perfecte verpakking.

Wanneer je een nieuw product in de markt wilt gaan zetten of jouw bestaand product een extra boost kan gebruiken, is een opvallende/uitdagende verpakking een belangrijk onderdeel voor de verkoop van dit product. Het is algemeen bekend dat 70% van de klanten pas in de winkel de keuze maakt over welk product ze precies willen kopen. Natuurlijk hebben ze wel een idee wat ze willen halen, maar het precieze product wordt pas in de (web)winkel gekozen. Bij de keuze voor een specifiek product spelen dan diverse factoren mee. Zo wordt de prijs, het merk, maar ook zeker de verpakking en uitstraling als zeer belangrijk onderdeel in deze keuze gezien. Het is om die reden dan ook belangrijk om een goede verpakking te laten ontwerpen voor jouw product.

Uitdagende winkeldisplays.

Wist je dat 70% van de aankoopbeslissingen nog steeds op de winkelvloer worden gemaakt? Alle reden dus om jouw producten op de allerbeste manier te presenteren.

Winkeldisplays zijn er in diverse soorten, maten en materialen. Van vloerdisplays en schappen displays tot kleine toonbankdisplays. Wat moet jouw vloerdisplay in de winkel realiseren en hoe verleiden we jouw klanten om over te gaan tot actie? Dat zijn onderdelen die het startpunt vormen voor een creatief ontwerp passend bij de specifieke productcategorie, merkuitstraling en/of doelgroep.

Samen ontwikkelen we complete vloerdisplays die uitdagend zijn en verleiden tot extra omzet.

Jouw omzet verhogen met POS materiaal?

Wil jij van jouw winkelbezoekers klanten maken door ze te verleiden met POS materiaal? Of het nu gaat om winkeldisplays, exclusieve verpakkingen, posters of banners, Art & D-Sign helpt je hier graag bij. Maak eens een afspraak zodat wij samen kunnen sparren over de beste POS materialen die ervoor zorgen dat jouw doelstellingen gerealiseerd worden.

Ga je voor een uitdagende display?

Neem dan direct contact op om te kijken
wat wij voor je kunnen realiseren.

Wat nog meer?

 • Magazines
 • Displays
 • Hang tags
 • Flyers
 • Product Catalogus
 • Brochures
 • POS
 • Makelaarsborden
Contact via Whatsapp
Stel uw vraag of offerteaanvraag via Whatsapp!
om te verkopen
moet het opvallen!