De nieuwe generatie Zeeuwse reclamemakers

Frederiksstraat 11
4471 AP Wolphaartsdijk
T 0113 769 011
info@artgoes.nl

 

Je eigen
magazine
dat is pas vet!

Drukwerk in alle soorten en maten

Doeltreffende reclame-uitingen op papier

Nieuwe media zoals mobile marketing en social media hebben print gedwongen om te evolueren. Toch blijft print volgens Art & D-Sign een belangrijk medium. Mooie magazines, inspirerende brochures, verpakkingen, etiketten of een doeltreffende actiematige Direct Mail zijn veel gebruikte middelen, maar ook een opvallende beursstand of (winkel)display van karton is een communicatievorm die kan verleiden tot verkoop. Een folder of flyer voorzien van kortingscoupons, stickers of een metallic print zijn toevoegingen die ervoor zorgen dat geprinte reclame nog steeds zijn doel bereikt. En met verschillende papiersoorten en afwerkingen kun je gemakkelijk de uitstraling van het eindproduct bepalen, perfect passend bij jouw boodschap. Onze ontwerpafdeling helpt onze klanten dagelijks met al hun vragen over drukwerk en de verspreiding daarvan. Kwalitatief maar goedkoop drukwerk gaat prima samen.

Magazines maken, daar zijn we goed in!

Denk je erover om een eigen magazine te maken en te lanceren? Slim! Knisperend papier, goede reportages, schitterende afbeeldingen en spannende onderwerpen bren- gen jouw verhaal als geen ander over. Het tastbaar voelen van een gedrukt magazine is een beleving waar een e-magazine niet tegenop kan. Je hoeft er geen computer, tablet of smartphone voor aan te zetten maar kan op ieder moment van de dag in alle rust heerlijk wegdromen in al de interessante reportages. Het mooie van een magazine is dat het niet aanvoelt als reclame, maar wél een heel groot publiek bereik. Natuurlijk kunnen we ook een e-magazine maken en verzorgen.

Ga jij voor een magazine met een pakkende uitstraling, of heb je al een magazine maar zoekt een partner om deze aan te passen of te laten produceren? Neem dan contact op met onze studio!

Toon jouw assortiment in een productcatalogus

Met een productcatalogus kun je jouw klanten op elk moment overzichtelijk jouw assortiment tonen. Uiteraard presenteer je jouw klant een fraai exemplaar met een representatieve papiersoort en met professionele foto’s van je producten. Daarmee zet je al direct de toon. Wij van Art & D-Sign stellen samen met jou graag een aantrekkelijke – en indien gewenst, opvallende productcatalogus samen. Met een uitdagende vormgeving en passende beelden en teksten die perfect passen bij jouw bedrijf wordt de klant gestimuleerd tot aankoop. Natuurlijk kunnen wij ook een onlineversie maken van jouw productcatalogus zodat de klant hier 24/7 toegang tot heeft om zo een nog grotere doelgroep te bereiken.

Flyers en posters

Een flyer of poster is een bij uitstek geschikt communicatiemiddel om jouw boodschap snel en direct onder jouw doelgroep uit te delen. Jouw boodschap kan een uitnodiging of een (eenmalige) actie bevatten, maar ook een oproep zijn voor bijvoorbeeld personeel. Vaak worden posters gebruikt in een bord voor de winkel of in een Abri formaat langs de weg. De kunst is om de boodschap zo kort mogelijk en kernachtig weer te geven. De kleuren, teksten en foto’s moeten passen bij de huisstijl van jouw organisatie, en uiteraard moet het de doelgroep aanspreken. Wil je een A5 of A6 flyer of ga je voor de A1 of A0 poster? Op basis van deze informatie gaan onze vormgevers aan de slag met het ontwerpen van een effectief en voordelig reclamemiddel. Art & D-Sign kan naast het ontwerp ook het drukwerk voor u regelen.

Wat nog meer?

Naast magazines, het maken van een productcatalogus, flyers en posters bieden wij natuurlijk nog veel meer mogelijkheden op het gebied van drukwerk. Voor drukwerk kan je bij ons terecht voor onder andere brochures, displays, beursstands en XXL prints.

Drukwerk nodig?

Heb jij drukwerk nodig of wil je hier meer informatie over? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, we geven de graag een passend advies.

Contact via Whatsapp
Stel uw vraag of offerteaanvraag via Whatsapp!
om te verkopen
moet het opvallen!