De nieuwe generatie Zeeuwse reclamemakers

Frederiksstraat 11
4471 AP Wolphaartsdijk
T 0113 769 011
info@artgoes.nl

 

Interieur met print

Een gegarandeerde indruk met onze bedrukte wandpanelen

In onze studio ontwerpen we producten waarmee wij jouw interieur verfraaien. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan bedrukte wandpanelen die in hoge mate bijdragen aan de sfeer in je betreffende ruimte. Of zelfklevende afdrukken op counters, ramen en deuren. Foto’s van onderwerpen die passen bij jouw werkzaamheden, beelden die je imago versterken, elementen uit je huisstijl: het is allemaal mogelijk. Van de ruimte boven een aanrecht tot meterslange (en -hoge) wanden, je maakt er gegarandeerd indruk mee.

Waarom jouw pand aankleden?

Natuurlijk om sfeer en beleving te creëren in jouw pand, maar er zijn meer goede redenen om het interieur aan te kleden. Met geprinte interieurs zorg je bijvoorbeeld voor een prettige werkomgeving met sterker gemotiveerde medewerkers. Je vergroot de merkbeleving of benadrukt de band met de vestigingslocatie, visualiseert producten en draagt de waarden, die passen bij het bedrijf, zichtbaar uit. Met printeriors maak je een statement.

Wandpanelen drukken tot montage.

We kiezen samen met jou voor het meest geschikte materiaal voor de aankleding van het interieur. Plaatmateriaal wordt rechtstreeks bedrukt zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Uitsparingen voor stopcontacten e.d. worden uitgesneden zodat alles netjes past. Desgewenst zorgen wij voor de montage zodat je daar ook geen omkijken naar hebt. Kortom, voor ontwerp tot montage ben je bij Art & D-Sign aan het juiste adres.

Uitnodiging aan binnenhuisarchitecten, interieurdesigners of huisfotografen.

We nodigen facility managers en horecamanagers uit om met ideeën te komen om de uitstraling van meeting rooms te upgraden. De wanden bieden de mogelijkheden dus maak er gebruik van. Misschien ligt daar ook wel een prachtige uitdaging voor jouw reclamebureau, je binnenhuisarchitect of jouw huisfotograaf. Of misschien is deze mogelijkheid een goede gelegenheid om er eens een kunstenaar bij te betrekken. Samen komen we zeker uit op een vernieuwde uitstraling die past in de huidige tijdgeest. Naadloos afgestemd op de doelstelling en de functie van de ruimte.

Akoestische panelen met jouw huisstijl!

Met Akoestische panelen heb je nog meer mogelijkheden om de perfecte plek voor jouw klanten te realiseren. Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Door deze panelen een uitstraling te geven met jouw huisstijl, een aantrekkelijke afbeelding of reclameboodschap is hij perfect in ieder interieur te verwerken.

Perfect voor winkels, showrooms en restaurants.

Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij akoestische panelen. Dankzij Akoestische panelen kun je ook een goed verkoopgesprek voeren in winkels en showrooms. Goede akoestiek draagt zo bij aan het verkoopsucces. Daarnaast genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met akoestische panelen. Ze komen hier immers om te ontspannen en akoestische panelen met een mooie print dragen daar zeker aan bij.

Meer over bedrukte wandpanelen?

Heb je ook een ruimte waar je wat aan de akoestiek zou willen doen op een creatieve manier die past bij uw huisstijl? Neem hierover contact met ons op voor meer informatie!

Wat nog meer?

  • Magazines
  • Displays
  • Hang tags
  • Flyers
  • Product Catalogus
  • Brochures
  • POS
  • Makelaarsborden
Hallo, heeft u een vraag?
Contact via Whatsapp
Stuur een appje
om te verkopen
moet het opvallen!